Change your Country/Language
Choose your Country

Als een door de eigenaar geleide meubelfabrikant met meer dan 90 jaar ervaring in het ontwerpen van werktafels en stoelen, weten wij wat echt belangrijk is in een tafel en een stoel: het is dat je ze geen van beiden meer kunt voelen. Omdat ze zich precies aanpassen aan uw persoonlijke ergonomie en manier van werken. Als dit lukt, worden tafel en stoel een eenheid. Als perfecte all round werk en leer stations. Ongeacht of je je huiswerk maakt of afstudeert van school.

moll Joker

Ouders spelen een heel bijzonder kaartspel met de moll Joker: enerzijds overtuigt hij door zijn reductie tot kleine maar fijne details die geen compromissen toestaan op het gebied van design, kwaliteit en functionaliteit.

moll Winner

Laten we een lang verhaal kort maken: Wie een winnaar wordt genoemd, moet ook een winnaar zijn. Daarom hebben we de Winner veel kleine details en grote ideeën gegeven. Verkrijgbaar in 3 ontwerpen, 2 bureauformaten en 2 verschillende hoogte-instellingen. Het resultaat is dat uw kind alles heeft wat het nodig heeft.

moll Champion

Als uitvinders van in hoogte verstelbare kinderbureaus zijn wij zo vrij geweest om een uniek bureau voor kinderen te bouwen: de Champion. Het combineert een geweldig design, een schat aan ideeën, ergonomische functies en uitzonderlijke veiligheid.

moll Maximo

Ten eerste: de Maximo is de best verkochte kinderdraaistoel. Dat zegt zo’n beetje alles. Hij zit echter vol waardevolle ideeën die het succes snel verklaren. Groot voordeel: afzonderlijke verstelling van zithoogte, zitdiepte en rugleuninghoogte.

moll Scooter

Typisch moll: Een stoel die perfect meegroeit met zijn gebruiker en ergonomische maatstaven aanlegt. Typisch tiener: In de jeugd- en kinderkamer kunnen met Scooter geheel nieuwe designaccenten worden gezet. Cool genoeg om in de tienerkamer te overleven.

moll Mobilight

Een stukje moll geschiedenis: Met een herzien design en een geïntegreerde LED-verlichting geven we onze klassieke moll een nieuwe look. Zo bespaart de bureaulamp voor links- en rechtshandigen nog meer energie.

moll Flexlight

Als je goed kijkt, zie je dat de Flexlight filigraan is, uiterst flexibel en de ogen van kinderen doet schitteren, zelfs als hij uit staat. Maar de Flexlight kan nog veel meer: de geïntegreerde LED’s in aangenaam warm wit verlichten het gezichtsveld op het bureau van het kind optimaal.

moll Tower 56

Eén meubelstuk, eindeloze mogelijkheden. Wie zegt dat opbergmeubels saai en eenvoudig zijn? Wij zeggen dat opbergmeubelen universeel, veelzijdig en eigentijds zijn. Toren 56 past zich niet alleen aan de woonomgeving aan, maar ook aan de gebruikers.

moll Pro

De mobiele opbergeenheid Pro past op de bureaus moll Winner en moll Joker. Uitgerust met een afsluitbaar vak voor persoonlijke spullen en twee laden, biedt de Pro veel ruimte en schept orde. Verkrijgbaar in drie modellen.

moll Cubic

De Cubic moll met drie lades en een geheim vak. Met een afsluitbaar vak voor persoonlijke spullen en twee lades biedt de Cubic veel ruimte en schept orde. Het optionele kussen maakt van de Cubic een mobiele kruk.

moll Cubicmax

Maximale opbergruimte in de studeerkamer: De moll Cubicmax heeft vier zelfsluitende laden en een bovenplank die plaats biedt aan alles wat u nodig hebt om te leren. Dus bestelling is gegarandeerd.

prime: multifunctioneel premium vanaf het begin.

Veel dingen veranderen als je opgroeit: Stijl. De benodigde ruimte. De manier van werken. Dit verandert echter niets aan onze filosofie. Wij ontwikkelen ergonomisch, tijdloos en duurzaam studiemeubilair. Ons idee is dat onze meubelen altijd kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften, dankzij de talloze toevoegingen. Alleen als bureau, stoel en licht perfect kunnen worden aangepast aan het lichaam, de werkwijze en de ruimte van de gebruiker, zal de leerplek een favoriet worden van kleuterschool tot middelbare school.

moll Funktion 2020 A prime Ambiente 1920×800 web 3250moll Funktion 2020 A prime Ambiente 1335×1920 web 3249
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.