Change your Country/Language

Misschien is dit wel de meest efficiënte 1/2 vierkante meter ooit: Met een 360° draaibaar legbord wordt het opbergprobleem op een intelligente en ruimtebesparende manier opgelost. Vergeleken met conventionele rekkensystemen hebben de Rotafile-draaiplanken een maximale capaciteit in de kleinste ruimte, wat resulteert in een effectieve ruimtewinst. De keuze is aan u: bij de bijzonder flexibele Multifile kunnen alle niveaus afzonderlijk worden geroteerd, terwijl de klassieke Depotfile-oplossing volledig roteert.

moll Depotfile

Meer ruimte om na te denken en te werken, ook en vooral op de werkplek thuis: het Depotfile draaiplateau is het kosteneffectieve en uiterst ruimtebesparende alternatief voor conventionele opbergrekken.

moll Multifile

Uitgevonden door moll en nu overal thuis waar intelligente en maximaal flexibele opbergruimte nodig is: het moll Multifile draaiplateau met een diameter van slechts 80 cm. Met draaibare en afzonderlijk in hoogte verstelbare legborden.

360°: creëer orde rondom met compacte ruimtewonderen van moll

Mappen, producten, kantoorbenodigdheden, documenten: het is niet altijd gemakkelijk om alles op te bergen. Al te vaak nemen archieven kostbare werkruimte en dus leefruimte in beslag. Als specialist voor ergonomische werkplekoptimalisatie heeft moll zich al vroeg met deze problematiek beziggehouden: Reeds in 1960 presenteerde moll de roterende archiefkolom, een geheel nieuw type product dat thans wereldwijd – zelfs in de particuliere sector – de archiveringsnorm is geworden.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.