Change your Country/Language
Choose your Country
moll Funktion 2020 A unique Ambiente 1920×800 web 3253moll Funktion 2020 A unique Ambiente 1335×1920 web 3261

Unique: Verdwijnen in het doen

Ken je dat gevoel? Je zit aan je bureau, helemaal geconcentreerd. Ondergedompeld in wat je doet. De omgeving? Verdwenen. Je zintuigen? Geslepen voor wat er vlak voor je ligt. Tijd? Ongemerkt voorbijgaan. Niet alleen volwassenen kennen dit gevoel. In feite bereiken kinderen deze staat van absolute concentratie veel sneller. Tenminste als niets hen stoort. Als alles past, als alles comfortabel is, als dingen binnen handbereik zijn. Kortom: wanneer bureau, stoel en persoon één worden. Dan ervaar je je eigen “eiland van welzijn”: in het centrum van een mollensemble.

moll T5

Met de introductie van de T5 laat moll als meubelfabrikant zien hoe een bureau consequent doordacht kan zijn als het vanuit het oogpunt van de gebruiker wordt ontworpen. Met snelle hoogteverstelling, kantelbaar werkblad en “Nano High-Tech” coating.

moll T7

Kinderen hebben huiswerk. Volwassenen hebben huis en werk: dit meesterwerk van meubelfabrikant moll is ontworpen voor hen allemaal. Het moll T7 Bureau. Werkruimte. Salontafel. Staand bureau. Fantastisch. De T7 is alles wat je wilt.

moll T7 exclusive

Het is niet zonder trots dat moll verwijst naar zijn oorsprong als schrijnwerkerij bijna 100 jaar geleden. De natuurlijke affiniteit met hout is volledig in aanmerking genomen in de moll T7 exclusive. Met zijn oppervlak in noten- of eikenhout verleent de moll T7 exclusive elke ruimte een stijlvolle, huiselijke sfeer – een omgeving waarin werken en wonen perfect kunnen worden gecombineerd.

moll S6

De S6 herdefinieert “zitten” – of het nu gaat om geconcentreerd werken, lezen of creatief ontwerpen. Dat begint al bij de ergonomisch ideale zitpositie en houdt niet op bij de verschillende designopties.

moll S9

Als een door de eigenaar geleide meubelfabrikant met een duidelijke vorm- en kleurtaal, streven wij ernaar designmeubelen te produceren met de hoogste functionele en esthetische normen. Daartoe bedenken en ontwikkelen wij zo ver dat wij intelligente oplossingen creëren, zoals de S9-draaistoel.

moll L7

De L7 designlamp combineert elegantie en raffinement: met een minimalistisch design, LED technologie, hoge flexibiliteit en dimbaar comfortlicht. Het resultaat: perfecte verlichting op de werkplek.

moll C7

moll heeft een holistische aanpak: dit omvat zoiets simpels als “opslagruimte”. De C7 mobiele opslagunit laat zien hoe dit op een unieke manier kan worden gedaan. Het integreert zich optisch in elke ruimte en is de perfecte aanvulling op het moll T7 bureau en de design draaistoelen.

uniek: “Het all-inclusive wellness eiland”.

Uniek is de hoogwaardige meubelcompositie vol wisselende, goed vormgegeven details. Te beginnen met de mechanisch verstelbare T5: een krachtige prestatie met een gepatenteerd veermechanisme dat ervoor zorgt dat het bureau in een oogwenk van zithoogte naar stahoogte kan worden gebracht. Bij de T7 en T7 exclusive is het de kracht van de elektromotor in het bureau die de hoogte regelt. Simpel gezegd, uniek: eersteklas design, hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking. Hetzelfde geldt voor onze bureaustoelen: S6 en S9 brengen meer comfort en kleur op de werkplek. Als u aan uw bureau werkt, bieden Flexlight of L7 het ideale licht. De werkplekconcepten worden gecompleteerd door een uitgebreid assortiment universele accessoires. Samen brengen onze meesterwerken eersteklas interieurkarakter in uw huis. Leun achterover en ontspan.

moll Funktion 2020 A unique Ambiente 1920×800 web 3252moll Funktion 2020 A unique Ambiente 1335×1920 web 3258
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.