Change your Country/Language

Mensen die in de fantasiewereld reizen zijn lange tijd onderweg. Rugpijn tijdens deze reis zou gewoon vervelend zijn. Kindermeubels die niet passen, beperken alleen maar de mogelijkheden. Het moet aanpasbaar en flexibel zijn. De moll easy-reeks biedt voldoende bewegingsruimte en aanpassingsmogelijkheden tijdens het reizen of leren. Het is een bureau en stoel set waar avonturiers, prinsessen of dromers op kunnen vertrouwen. Vervaardigd in timmermanskwaliteit door de exclusieve Zwabische meubelfabrikant moll.

moll Sprinter

Zijn veelzijdigheid maakt de Sprinter CP tot een echte allrounder. De optionele Side Top creëert het perfecte gesplitste bureau. Zowel in de compacte 90 cm versie als in de standaard 120 cm breedte.

moll Bandit

Naast het uiterlijk zijn functionaliteit, prijs en ergonomie belangrijke elementen van een bureau. Het moll Bandit kinderbureau combineert perfect de eisen van een kinderbureau.

moll Lucky

Vloeiende, duidelijke lijnen en een focus op minimalisme en functionaliteit maken Lucky tot een designicoon in de kinderkamer. Het moderne ontwerp past in elke kinderkamer. Verkrijgbaar in drie kleuren: rood, blauw en grijs.

moll Mobilight

Ontworpen voor nachtelijke studiesessies: Zuinige LED-lamp met ingenieuze draaikoppelingen, 90° reflector en gepatenteerde bevestigingsvoet. Het hoogtepunt: verwisselbare kleurelementen.

gemakkelijk: leren aan het bureau kan even eenvoudig als doordacht zijn.

De Easy serie is zo simpel als het klinkt. Geen toeters en bellen. Alleen relevante functies voor geconcentreerd leren en werken. De collectie omvat de in hoogte verstelbare kinderbureaus ‘Bandit’ en ‘Sprinter’. Het onderscheid: de randen van het bureau. Bandit heeft afgeronde hoeken, terwijl Sprinter rechthoekige hoeken heeft. Het trio wordt gecompleteerd door de draaistoel ‘Lucky’ in drie verschillende kleuren. De kers op de taart: Mobilight

Zoals bij alle moll collecties ronden universele aanvullingen het assortiment af – voor maximale individuele inrichtingsmogelijkheden.

moll Funktion 2020 A easy Ambiente 1920×800 web 3244moll Funktion 2020 A easy Ambiente 1335×1920 web 3246
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.